Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ» ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ «ΚΟΚΑ»

Ο μικρός Μλάντεν απεικονίζεται πάνω από τρεις άσπρες γραμμές κρατώντας το απαραίτητο σωληνάκι στη μύτη του την ώρα που κάποιος τον τραβά...


Ο μικρός Μλάντεν απεικονίζεται πάνω από τρεις άσπρες γραμμές κρατώντας το απαραίτητο σωληνάκι στη μύτη του την ώρα που κάποιος τον τραβάει φωτογραφία

Μια φωτογραφία που έχει ανέβει στο Facebook έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων καθώς σε αυτή, απεικονίζεται ένας τρίχρονος Βούλγαρος να κάνει χρήση κοκαΐνης. Ο μικρός Μλάντεν απεικονίζεται πάνω από τρεις άσπρες γραμμές κρατώντας το απαραίτητο σωληνάκι στη μύτη του την ώρα που κάποιος τον τραβάει την επίμαχη φωτογραφία.



Όπως ήταν λογικό, ο σάλος που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία, ώθησε τη μητέρα του να βγει στην τηλεόραση και να πει ότι το όλο σκηνικό είναι μια φάρσα, την οποία σκηνοθέτησε η μεγαλύτερη αδερφή του Μλάντεν, στο σπίτι τους στην επαρχία της Βάρνα, στο χωριό Σιντέλ, την ώρα που η ίδια ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε. Οι άσπρες γραμμές, είπε, δεν είναι τίποτα άλλο από αλεύρι.

Η φωτογραφία ανέβηκε σε λογαριασμό στο Facebook με τίτλο «Ο ναρκομανής της μαμάς και του μπαμπά».

Η αδερφή του αγοριού παραδέχτηκε ότι η ίδια σκηνοθέτησε το σκηνικό με το αλεύρι, ενώ υποστήριξε ότι έχει ξανακάνει παρόμοιες φωτογραφίσεις με βασικό «μοντέλο» τον τρίχρονο αδερφό της.

Η μητέρα ισχυρίστηκε από την πλευρά της ότι δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο, ακόμα και σαν φάρσα, καθώς δεν ξέρει να γράφει και δεν θα μπορούσε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο χωρίς βοήθεια.



Οι γείτονες του χωριού, υπερασπίστηκαν τη μητέρα του Μλάντεν για το γεγονός πως είναι καλή μάνα και κάνει ότι μπορεί για να μεγαλώσει τα παιδιά της, την ώρα που ο άντρας της είναι μετανάστης και δουλεύει στη Γερμανία.

Η κόρη σχολίασε: «Έκανα πλάκα. Πήρα την ιδέα από το Facebook. Δεν έχω δει πως είναι τα αληθινά ναρκωτικά. Είδα μια φορά, μια γυναίκα στο Facebook να φτιάχνει γραμμές από αλεύρι και μετά να τις ρουφάει με τη μύτη της».

Παρ' όλα αυτά οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων έχουν κινητοποιηθεί και ετοιμάζουν αναφορά για την οικογένεια, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο παρέμβασης από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.