Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ: 15ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟ... ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΙ!!!

Ένας 15χρονος Ινδός, επηρεασμένος από τη μανία των selfies, πήρε το πιστόλι του πατέρα του προκειμένου να βγάλει φωτογραφία, όταν κατά λά...

Ένας 15χρονος Ινδός, επηρεασμένος από τη μανία των selfies, πήρε το πιστόλι του πατέρα του προκειμένου να βγάλει φωτογραφία, όταν κατά λάθος πάτησε τη σκανδάλη και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση, διαφεύγοντας τον κίνδυνο για τη ζωή του. Η κατάστασή του, ωστόσο, παραμένει κρίσιμη, ενώ οι γιατροί δεν είναι σε θέση να δηλώσουν με βεβαιότητα για τις παρενέργειες που θα έχει ο 15χρονος στις λειτουργίες του εγκεφάλου του.

Το πιστόλι, όπως δήλωσε η οικογένειά του, φυλάσσεται στην ντουλάπα.

Η αστυνομία θα επιχειρήσει να μιλήσει με το αγόρι όταν συνέλθει, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συνέβη.

«Η ευθύνη», ωστόσο, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, «βαραίνει τον πατέρα, ο οποίος δεν είχε φυλάξει το όπλο σε ασφαλές μέρος και κλειδωμένο», όπως ορίζει ο νόμος.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό και αμέσως έτρεξαν στο σπίτι, όπου βρήκαν το 15χρονο αγόρι μέσα σε μία λίμνη αίματος και την αδερφή του στο πλάι του. Καθαρά από τύχη δεν τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία συμμετείχε στη selfie.

Οι τραυματισμοί και οι θάνατοι στην Ινδία από... selfie έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις, καθώς σχεδόν κάθε μήνα καταγράφονται πάνω από δύο περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.