Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΥ... ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΑΧΝΕΣ!!! ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

Έκπληκτους άφησε τους επιστήμονες μια… ακατάλληλη ανακάλυψη που έκαναν για τις αράχνες. Και πώς όχι όταν στον κόσμο των ανθρώπων θεω...



Έκπληκτους άφησε τους επιστήμονες μια… ακατάλληλη ανακάλυψη που έκαναν για τις αράχνες.
Και πώς όχι όταν στον κόσμο των ανθρώπων θεωρείται σεξουαλικό έγκλημα και τιμωρείται με βαρύτατες κυρώσεις! Μόνο που σε αυτόν των αραχνών, τα θηλυκά είναι αυτά που εξαναγκάσουν τα αρσενικά να τους κάνουν στοματικό σεξ σε όριο… βιασμού!
AdTech Ad
Και μάλιστα όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά 100 φορές κατά τη διάρκεια μίας και μόνο ερωτικής επαφής!
Εύκολα έτσι μπορεί να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο… εργάτης στο όλο θέμα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το στοματικό σεξ, ήταν μέχρι χθες, ιδιαίτερα ασυνήθιστο στο ζωικό βασίλειο, εκτός των θηλαστικών όπου μακάκοι, λεμούριοι, χιμπατζήδες μπονόμπο, ύαινες, τσιτάχ, λιοντάρια, δελφίνια και νυχτερίδες έχουν εντρυφήσει στα προκαταρτικά, με τα αρσενικά όμως να καταλαμβάνουν αποκλειστικά το… θρόνο της (περισσότερης) απόλαυσης!
Οι αράχνες ωστόσο και συγκεκριμένα το είδος «Madagascan Darwin's», έρχονται να τα ανατρέψουν όλα φέρνοντας από μόνες τους την… ισορροπία. Με τις θηλυκές να έχουν τρομακτικό… πλεονέκτημα λόγω μεγέθους, τα αρσενικά επιδίδονται (μάλλον άθελά τους) σε μαραθώνιο στοματικού σεξ. Και αυτό, σύμφωνα πάντα με ειδικούς από τη Σλοβενία, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για ζευγάρωμα.
Δεν έχουν δηλαδή καν εξασφαλισμένο το... κυρίως πιάτο, καθώς πρέπει να αποδείξουν πρώτα την «ποιότητά» τους ως εραστές, δημιουργώντας παράλληλα το κατάλληλο (χημικό) περιβάλλον για το σπέρμα τους πάνω στην παρτενέρ!
Οι συγκεκριμένες αράχνες ανακαλύφθηκαν το 2009 και ονομάστηκαν έτσι προς τιμήν του Κάρολου Δαρβίνου για την 150η επέτειο της δημοσίευσης της Καταγωγής των Ειδών, ενώ πλέκουν έναν από τους μεγαλύτερους ιστούς που φθάνει ακόμα και τα 30 τετραγωνικά μέτρα.




Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/erotica/story/693147/salos-deite-giati-ypoxreonoyn-ta-arsenika-na-toys-kanoyn-100-fores-stomatiko-sex-video#ixzz47dS46r99

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.