Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ... ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ!!! ΠΟΣΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;

Αρχικά διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον 56χρονο αδερφό του και στη συνέχεια δεν δίστασε να χτυπήσει την 54χρονη ανάπηρη αδερφή του με αποτέλ...

Αρχικά διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον 56χρονο αδερφό του και στη συνέχεια δεν δίστασε να χτυπήσει την 54χρονη ανάπηρη αδερφή του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκάδας! Ο λόγος για έναν 48χρονο από την περιοχή της Παλαίρου ο οποίος αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας.

Το συμβάν προκαλεί θλίψη και έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας που σημειώνονται με μορφή χιονοστιβάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λευκάδας για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πιθανότατα για προσωπικούς διαφορές, ο καυγάς ξεκίνησε χθες το βράδυ μεταξύ των δύο αδερφών. Για αδιευκρίνιστους όμως λόγους, ο 48χρονος επιτέθηκε στην ανήμπορη να αντιδράσει ανάπηρη αδερφή του, την χτύπησε με τα χέρια και της προκάλεσε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της! Η 54χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Λευκάδας.

sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.