Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ... 1948!!!

Εντάξει, ο καθένας μπορεί να ξεχαστεί και να καθυστερήσει να επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο που δανείστηκε. Ίσως για μία μέρα, για μ...

Εντάξει, ο καθένας μπορεί να ξεχαστεί και να καθυστερήσει να επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο που δανείστηκε. Ίσως για μία μέρα, για μία εβδομάδα ή για λίγο παραπάνω. Ή, σε μερικές περιπτώσεις, για ΠΟΛΥ παραπάνω.

Όπως ας πούμε στην περίπτωση μίας γυναίκας η οποία επέστρεψε την Πέμπτη ένα βιβλίο που είχε δανειστεί από τη βιβλιοθήκη Epsom στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας το... 1948! Ναι, σωστά διαβάσατε: Πριν από 68 χρόνια!

Το γεγονός ανακοίνωσε η βιβλιοθήκη στη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας σε ανάρτησή της: “Μία υπέροχη πελάτισσα ήρθε να μας δει σήμερα με μία εξομολόγηση! Σαν παιδί ερχόταν συχνά στη βιβλιοθήκη Epsom, μέχρι που μετακόμισε από το Όκλαντ – και κατά λάθος πήρε μαζί της ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη! Σήμερα κατάφερε επιτέλους να μας το επιστρέψει. Είναι καθυστερημένο για αρκετά χρόνια, αλλά σε εξαιρετική κατάσταση”.

Μάλιστα, η διεύθυνση της βιβλιοθήκης αποφάσισε να χαρίσει στη γυναίκα το βαρύ πρόστιμο για την καθυστέρηση, που θα ανερχόταν σε περίπου 15.000 ευρώ, ακριβώς επειδή το βιβλίο, με τίτλο “Μύθοι και Θρύλοι των Μαορί”, είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ευτυχώς, η αφηρημάδα δεν της κόστισε ακριβά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.