Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ.... ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΑ HOTSPOTS ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ...

Η κατασκευή των hotspots δεν πρόκειται να διακοπεί, πρέπει να είναι έτοιμα έως τις 15 Φεβρουαρίου, βάσει των διεθνών δεσμεύσεων της χώρ...


Η κατασκευή των hotspots δεν πρόκειται να διακοπεί, πρέπει να είναι έτοιμα έως τις 15 Φεβρουαρίου, βάσει των διεθνών δεσμεύσεων της χώρας, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και μάλιστα υποσχέθηκε πως αυτό θα γίνει.

Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κύριος Καμμένος τόνισε πως «το υπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν έχει κανένα λόγο για το πού θα γίνουν τα hotspots ή τα relocation center», αλλά παραχώρησε τους χώρους που του ζητήθηκαν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις.



«Αναλάβαμε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσουμε μια υποχρέωση του ελληνικού κράτους», είπε και αναφερόμενος στην σημερινή του συνάντηση με τους δημάρχους Ωραιοκάστρου και Δέλτα, περιοχών που αντιδρούν στην δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, επισήμανε: «Ξεκαθαρίσαμε ότι αν υπάρχει άλλος χώρος, είμαστε διατεθειμένοι να το μεταφέρουμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπούν τώρα οι εργασίες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 15 του μηνός».

«Έχουμε υποσχεθεί να είναι συντονισμένα τα κέντρα έως τις 15 Φεβρουαρίου και αυτό θα γίνει», κατέληξε ο κύριος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.