Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ HOMELAND ΚΑΙ ΤΟ GAME OF THRONES;;; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΛΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ...

Ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Γεωργίου με καταγωγή από το χωριό Δάλι κοντά στη Λάρνακα, έχει συμμετάσχει στις σειρές «Homeland» και «Game of ...


Ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Γεωργίου με καταγωγή από το χωριό Δάλι κοντά στη Λάρνακα, έχει συμμετάσχει στις σειρές «Homeland» και «Game of Thrones», και αποκαλεί «διαμάντι» τη Μέρλι Στριπ στη συνεργασία του στο «Mamma Mia».

Ο Γιώργος Γεωργίου λέει στην« Espresso» ότι συμμετείχε φέτος σε δυο επεισόδια της πέμπτης σεζόν της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «Homeland» υποδυόμενος τον Αλ Αμίν, έναν άντρα από τη Συρία, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των συμπατριωτών του στη Γερμανία.

Πόσο εύκολο είναι όμως για κάποιον να «τρυπώσει» σε μια μεγάλη παραγωγή; «Έκανα οντισιόν μέσω κασέτας – έγραψα βίντεο στο λάπτοπ μου, στο δωμάτιο μου και την έστειλα στη Νέα Υόρκη όπου έχει τη βάση του ο διευθυντής του κάστινγκ. Πριν κάνω το δοκιμαστικό και τελικά παίξω δεν έβλεπα «Homeland» και έτσι ήταν εύκολο να μην παρασυρθώ συναισθηματικά, όταν ήμουν στο γύρισμα» δηλώνει ο Ελληνοκύπριος, ο οποίος σπούδασε σε μια από τις σπουδαιότερες δραματικές σχολές.

Ωστόσο, πριν από το «Homeland» ο Γιώργος Γεωργίου ενσάρκωσε έναν από τους σοφούς του Γιουνκάι, πόλη στην οποία κατέληξε η Μητέρα των Δράκων Ντενέις Ταργκάριεν, στην 3η σεζόν του τηλεοπτικού φαινομένου «Game of Thrones». Ο Ράζνταλ Μο Εραζ προσπάθησε να την δωροδοκήσει, ώστε να φύγει από την πόλη, εκείνη όμως έκανε επίδειξη δύναμης με τον πιο άγριο από τους δράκους της, τον Ντρόγκον. «Λατρεύω να παίζω τον Ράζνταλ στο ‘’Game of Thrones’’. Λατρεύω να βλέπω τη σειρά και η συμμετοχή μου είναι για μένα ένα όνειρο!».


ΠΗΓΗ: Esprersso

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.