Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΙΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ...!! ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...

Προστασία από το υπουργείο Εσωτερικών ζητά η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, μετά τις απειλές που δέχθηκε από το περιοδικό τ...


Προστασία από το υπουργείο Εσωτερικών ζητά η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, μετά τις απειλές που δέχθηκε από το περιοδικό των τζιχαντιστών.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, το περιοδικό του Ισλαμικού Κράτους «Dar-al-Islam» κάνει στο τελευταίο του τεύχος ειδική αναφορά στο ακροδεξιό «Εθνικό Μέτωπο», απειλώντας ευθέως την αρχηγό του κόμματος.

Απεικονίζοντας μία φωτογραφία από την διαδήλωση της Πρωτομαγιάς, όπου στελέχη της γαλλικής ακροδεξιάς είχαν ξεχυθεί στους δρόμους του Παρισιού, το περιοδικό των τζιχαντιστών γράφει χαρακτηριστικά: «Συγκέντρωση των ειδωλολατρών του Εθνικού Μετώπου. Η επιλογή του στόχου».

Η απειλή του Ισλαμικού Κράτους έναντι του Εθνικού Μετώπου έρχεται μετά την ανάρτηση της Μαρίν Λεπέν στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφιών από εκτελέσεις δυτικών πολιτών από μέλη του Ισλαμικού Κράτους .

Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», για πρώτη φορά το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο την επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, με την ίδια να ζητά τώρα από το υπουργείο Εσωτερικών να ενισχύσει επειγόντως την ασφάλειά της.

«Μέσω του Εθνικού Μετώπου, το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται στη Γαλλία», έσπευσε να δηλώσει το «νούμερο 2» του Εθνικού Κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.