Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ... ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Στην Κύπρο βρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. ...

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Στην Κύπρο βρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου. Η κ. Πατουλίδου αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Παραλιμνίου της επαρχίας της κατεχόμενης Αμμοχώστου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη ο οποίος την συνόδεψε μαζί με τους γονείς και συγγενείς των ηρωωμαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στα κοιμητήρια του Δήμου, προκειμένου να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής, καταθέτοντας στεφάνι στον τάφο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Η κ. Πατουλίδου σε ιδιαίτερα φορτισμένο και έντονο κλίμα συγκίνησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ήταν Άγουστος του 1996 όταν δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο στάθηκαν μάρτυρες της αποτρόπαιας δολοφονίας από Τούρκους στην Κύπρο, του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, καθώς οι εγκληματικές αυτές πράξεις κατεγράφησαν από τηλεοπτικές κάμερες. Δισεκατομμύρια κάτοικοι αυτού του πλανήτη γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα μαύρης σελίδας που γράφτηκε στην πρόσφατη ιστορία του Ελληνισμού. Πόσες αιματοβαμμένες σελίδες χρειάζονται για να αποκατασταθεί η παράφορη αδικία που βιώνει δεκαετίες τώρα ο Κυπριακός Ελληνισμός; Μόνον η ενότητα και η αυτοθυσία των παιδιών του Ελληνισμού αποτελεί τελικά ανάχωμα στις βαρβαρότητες και τις διεκδικήσεις της Γείτονος”."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.