Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ, ΨΑΧΝΕΙ: ΤΟ 'ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ Ο ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΡΙΤΑΜΟ!!!

Αγρότης έγινε o Θόδωρος Σκυλακάκης, πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Δράσης. Ο κ. Σκυλακάκης ασχολείται εδώ και ενάμιση χρόνο με την ...

Αγρότης έγινε o Θόδωρος Σκυλακάκης, πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Δράσης. Ο κ. Σκυλακάκης ασχολείται εδώ και ενάμιση χρόνο με την καλλιέργεια και πώληση του Crithmum maritimum, το «κρίταμο» το οποίο φυτρώνει σε παραθαλάσσιες και βραχώδεις περιοχές.

Ο πρώην ευρωβουλευτής συμμετείχε με το προϊόν του μάλιστα στην Fruit Logistica, την μεγαλύτερη έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο και μίλησε στην Deutsche Welle.

«Πρόκειται για ένα βότανο, είπε ο Θ.Σκυλακάκης, με μια μοναδική γεύση και που το χρησιμοποιούν μεγάλοι σεφ σε όλο τον κόσμο για να νοστιμίζουν τα ψάρια και τις σαλάτες». Η πώληση του προϊόντος ως τουρσί έχει ξεκινήσει στα ελληνικά σουπερμάρκετ.

Στην Fruit Logistica ο κ. Σκυλακάκης έκανε το επόμενο βήμα, δηλαδή το άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού. Όπως διαβεβαιώνει, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν του από Τούρκους, Ολλανδούς και Βρετανούς, όχι όμως από Γερμανούς.

Γενικότερα, πάντως, ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες εκθέτες, από την συμμετοχή τους στην έκθεση, αλλά το γερμανικό ενδιαφέρον για ελληνικά προϊόντα είναι μειωμένο.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.