Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ... ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ...

Μία μητέρα και η ανήλικη κόρη της έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι σε ξενοδοχείο του Staten Island της Νέας ...


Μία μητέρα και η ανήλικη κόρη της έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι σε ξενοδοχείο του Staten Island της Νέας Υόρκης, ενώ οι δύο άλλες ανήλικες κόρες της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (10/2) το πρωί στο ξενοδοχείο Ramada Inn, στην Gannon Avenue North, όταν ένας νεαρός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στη μητέρα και στις τρεις κόρες της, τραυματίζοντας θανάσιμα την ίδια και το ένα παιδί. Τα τέσσερα θύματα μεταφέρθηκαν στο Richmond University Medical Center, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της μητέρας και της μίας κόρης.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η επίθεση δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, καθώς φαίνεται ότι τα θύματα είχαν σχέση με τον δράστη. Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον 23χρονο Μάικλ Σάικς, τον οποίο θεωρεί ύποπτο. Η μητέρα και τα τρία παιδιά της ήταν άστεγοι και είχαν τοποθετηθεί στο ξενοδοχείο από την υπηρεσία στέγασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.