Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Σίνδο όπου απότι φαίνεται οι στρατιωτικοί μετατράπηκαν σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών. Την ίδια στιγμ...



Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Σίνδο όπου απότι φαίνεται οι στρατιωτικοί μετατράπηκαν σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών. Την ίδια στιγμή ξέσπασαν άγρια επεισόδια στην Κω για το κέντρο λαθρομεταναστών και συγκρούσεις Ελλήνων με ΜΑΤ. Στο μεταξύ, σε όλη την

Ελλάδα ξεσηκώνονται οι κάτοικοι όπου η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει στρατόπεδο για λαθρομετανάστες. Τώρα, έρχεται η σειρά των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος να διαμαρτυρηθούν, σε μια περιοχή που ήδη είναι γκέτο Ρομά και παλιννοστούντων βρίσκεται το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά, όπου θα στηθεί το στρατόπεδο φιλοξενίας.... Από χτες άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού των κτιρίων και του προαύλιου χώρου με τη συμμετοχή στρατιωτών!

Όμως, οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή είναι αναστατωμένοι και φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν σε όλο αυτό και μάλιστα, χτες δυο σχολεία στη Σίνδο προχώρησαν σε κατάληψη, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το στρατόπεδο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα. Οι κάτοικοι λένε πως ολόκληρη η περιοχή τους είναι ήδη υποβαθμισμένη, εξαιτίας της φυλακής, του οικισμού Ρομά στην Αγία Σοφία, των Ρομά και των παλιννοστούντων στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Τονίζουν, δε, ότι «εκεί που τους πάνε κινδυνεύουν οι πρόσφυγες.

Όμως, στην Αθήνα οι ιθύνοντες επιλέγουν τα σημεία, όχι επειδή γνωρίζουν αλλά μέσω google». Όπως αναφέρουν, η περιοχή του πρώην στρατοπέδου είναι κυριολεκτιά άβατο εξαιτίας του πληθυσμιακού μείγματος και οι περισσότεροι κάτοικοι δεν περνούν από εκεί βράδυ ούτε με το αυτοκίνητό τους.

Η ανακοίνωση, μάλιστα του αναπληρωτή υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ότι το στρατόπεδο θα είναι «ανοικτού τύπου», έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Άλλη, λοιπόν, μια ακόμη περιοχή της Ελλάδος, όπου οι κάτοικοι αντιδρούν έντιμα, υπερήφανα και νόμιμα στην απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει τον τόπο τους σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με ό,τι κινδύνους κι αν συνεπάγεται αυτό για την δημόσια ασφάλεια και υγεία.

Πίσω από τις διακηρύξεις απάτης των «Νόμπελ Ειρήνης» υπάρχει η σαφής άρνηση των Ελλήνων σ΄όλη την Χώρα να μετατραπεί η περιοχή και ο Τόπος τους σε πεδίο κοινωνικών πειραματισμών με ανθρώπους μεταφερόμενους από άλλες χώρες που θα συνωστίζονται μέσα σε κατασκευάσματα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετούνται οι ξεπερασμένες των διεθνιστών του συστήματος.
dfsjdhfse
mkldfjdof

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.