Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ: ΠΟΔΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ, ΨΗΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ, ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!

Ακόμα και αν σας αρέσουν τα παράξενα φαγητά, αυτό το γιαπωνέζικο εστιατόριο σερβίρει πιάτα που πολλοί δεν θα μπορούσαν καν να μυρίσουν ή ...

Ακόμα και αν σας αρέσουν τα παράξενα φαγητά, αυτό το γιαπωνέζικο εστιατόριο σερβίρει πιάτα που πολλοί δεν θα μπορούσαν καν να μυρίσουν ή να κοιτάξουν.

Με πιάτα όπως μαγειρεμένα πόδια κροκόδειλου, ψητά πιράνχας και σαλαμάνδρες, τα παράξενα φαγητά που ξέραμε ως σήμερα φαίνονται ψωμοτύρι!

Στα έξι χρόνια που παρουσιάζει τα πιάτα του, ο σεφ Fukuoka είναι υπερήφανος για την εξυπηρέτηση των πελατών του και για τα πιο σπάνια και ασυνήθιστα κρέατα από όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τις διεθνείς διασυνδέσεις του, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του από σκορπιούς μέχρι και κρέας καμήλας. Το Twitter του εστιατορίου ενημερώνει συχνά για τις τελευταίες και μεγαλύτερες εισαγωγές του τους ενδιαφερόμενους.

Το χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ γεύμα τους για παράδειγμα ήταν μπριζόλα ταράνδου και νωρίτερα είχαν κιμά από ασβό. Άλλα πιάτα που προσέφεραν στο παρελθόν και προσέλκυσαν πελάτες που φαίνεται πως τα έχουν συνηθίσει είναι οι κατσαρίδες ακόμη και ολόκληρο πιράνχας.




Και αν νομίζατε ότι το επιδόρπιο παρέχει κάποια ανάπαυλα από όλα τα παράξενα φαγητά τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι σερβίρεται μια διαφορετική πουτίγκα με... σκουλήκια.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα παράξενα γλυκά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Όσο για τα ποτά δεν πάει πίσω, καθώς σερβίρει ροφήματα ακόμη και με ολόκληρα φίδια μέσα στα μπουκάλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.