Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΒΙΑΣΜΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ...

Ο 36χρονος συγγραφέας Daryush Valizadeh βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την απόφασή του να πραγματοποιήσει μια παγκόσμ...

Ο 36χρονος συγγραφέας Daryush Valizadeh βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την απόφασή του να πραγματοποιήσει μια παγκόσμια περιοδεία, ώστε να συναντήσει τους - αποκλειστικά ανδρικού φύλλου - φαν του σε 45 χώρες.

Για την επίσκεψή του στην Αυστραλία ισχυρίστηκε ότι σκοπεύει να μπει κρυφά στην χώρα, χωρίς να ζητήσει βίζα. «Οι γκέι αρχές της Αυστραλίας δεν μπορούν να με σταματήσουν», είπε ο Valizadeh προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από φεμινιστικές, και άλλες, οργανώσεις που πιστεύουν πως τα γραπτά του ενθαρρύνουν τον βιασμό, την κακοποίηση και τη βία κατά των γυναικών.

Ο 36χρονος συγγραφέας έχει καταστήσει τον εαυτό του ανεπιθύμητο σε πολλές χώρες, και εχθρό των πληθών φεμινιστριών εξαιτίας των σοβινιστικών του βιβλίων.

Ο ίδιος έχει αυτοανακηρυχθεί «καλλιτέχνης του καμακιού», γράφοντας μάλιστα 15 e-book σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να προσεγγίσει και να «ρίξει» γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων.

Το 2015 έγραψε ένα άρθρο επιχειρηματολογώντας υπέρ της νομιμοποίησης του βιασμού (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) από την αμερικανική Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα είχε ισχυριστεί ότι εάν το κράτος καθιστούσε νόμιμους τους βιασμούς που λαμβάνουν χώρα στον ιδιωτικό χώρο του δράστη, αυτό θα δίδασκε τις γυναίκες να είναι πιο προσεκτικές και να μην μένουν ποτέ μόνες με έναν άνδρα με τον οποίον δεν σκοπεύουν να κάνουν σεξ!

Η ακραία άποψη του 36χρονου συγγραφέα δεν προκαλεί έκπληξη, αφού ο ίδιος έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες των ανδρών, ανίκανες για οποιουδήποτε είδους εργασία, ηλίθιες και διεφθαρμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.