Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ;;; ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ...

Συνελήφθη την Τρίτη χωριό του 'Αργους από αστυνομικούς της ασφάλειας ένας 57χρονος Ρουμάνος κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος τριών...

Συνελήφθη την Τρίτη χωριό του 'Αργους από αστυνομικούς της ασφάλειας ένας 57χρονος Ρουμάνος κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος τριών ομοεθνών του, 19, 28 και 33 ετών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την ασφάλεια Άργους, προέκυψε ότι ο 57χρονος, μαζί με ακόμη δύο συνεργούς του, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τον 33χρονο χρήματα και από τον 19χρονο ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από τον 28χρονο αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο 57χρονος, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ συνεχίζεται το προανακριτικό έργο, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 57χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.