Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Το σώμα του άτυχου άντρα διαμελίστηκε, ενώ ακόμα κι αυτή τη στιγμή οι άντρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμ...


Το σώμα του άτυχου άντρα διαμελίστηκε, ενώ ακόμα κι αυτή τη στιγμή οι άντρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμί του

Τραγικό θάνατο στις γραμμές του ΗΣΑΠ βρήκε ένας άντρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο συρμός του ηλεκτρικού που κινούνταν με κατεύθυνση προς Κηφισιά ξεκίνησε από το σταθμό των Άνω Πατησίων. Δεν πρόλαβε να διασχίσει λίγα μέτρα όταν κάτω από τις ρόδες του βρέθηκε ένας άντρας.

Το σώμα του άτυχου άντρα διαμελίστηκε, ενώ μέχρι κι αυτή τη στιγμή οι άντρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμί του αγνώστου στοιχείων προς το παρόν αντρός, από το μπροστινό μέρος του συρμού. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ την προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου του έχουν αναλάβει οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.