Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ 61 ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου «έφυγε» από την ζωή η Μαρία Παπουτσάκη. Η έγκρι...


Φτωχότερος είναι από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου «έφυγε» από την ζωή η Μαρία Παπουτσάκη.
Η έγκριτη δημοσιογράφος, έχασε την ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο στα 61 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον αγαπημένο της σύζυγο και δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ:

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος», τον ρ/σ «Flash», ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και το Εκκλησιαστικό ρεπορτάζ.

Η Μαρία Παπουτσάκη ήταν από τις πρώτες γυναίκες δημοσιογράφους που ασχολήθηκε με το Εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και είχε καλύψει εκτενώς τα δρώμενα στην Ιεραρχία επί των ημερών των μακαριστών αρχιεπισκόπων Σεραφείμ, Χριστόδουλου καθώς και του νυν αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το "Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.