Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Αποφυλακίζεται με το υπ´ αριθμ. 260 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Γιώργος Ρουπακιάς λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανώτατου εκ του...

Αποφυλακίζεται με το υπ´ αριθμ. 260 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Γιώργος Ρουπακιάς λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανώτατου εκ του νόμου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης.

Στο δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, που κρίθηκε δύο φορές προφυλακιστέος- τη πρώτη για τη δολοφονία του άτυχου μουσικού από το Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013 και τη δεύτερη για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής-οι δικαστές του ανοίγουν την πόρτα της φυλακής με αυστηρούς περιοριστικούς όρους:

Α) κατ´ οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ημέρες της δικασίμου του με αστυνομική συνοδεία και

Β) Aπαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Μετά την αποφυλάκιση και του Γιώργου Ρουπακιά σχεδόν κανένας από όσους κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δεν κρατείται πλέον στη φυλακή.

Η πολύμηνη ανάκριση, η καθυστέρηση στην έναρξη της δίκης και τα αλλεπάλληλα αιτήματα κυρίως από την πλευρά της υπεράσπισης, οδήγησαν στην αποφυλάκιση όσων κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους.

Επιπλέον, οι αυστηροί περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στους βουλευτές –κατηγορούμενους για συμμετοχή στην Εγκληματική Οργάνωση-, έχουν αρθεί σχεδόν για όλους.

Δέκα μήνες αφότου ξεκίνησε η δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η εξέλιξή της έχει «κολλήσει» τώρα στην αποχή των δικηγόρων.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.