Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.... ΠΣΚ ΚΟΛΑΣΗ... Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ! ΕΦ. «ΣΤΟΧΟΣ» - ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒ. 2016 - ΑΡ.Φ. 742 (1540)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τ...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου.

Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos GMAIL.com

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… Με εντολή Βαρθολομαίου χρηματοδοτούμε και Τζαμιά στο Μόναχο!

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ -ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΜΕΡΚΕΛ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ;

ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ… ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»!

ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ» ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ: Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ… ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ… 6.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!

ΝΑΤΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ 10.000 ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Βόρειο Ήπειρο ο Ελληνόψυχος Κονίτσης, Ανδρέας...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΥΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΨΥΧΟΣ ΚΟΤΣΟ ΚΟΚΔΗΜΑ: ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ” ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΛΙ... ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΧΩΚ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ; ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΠΡΕΣΒΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚI!


ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.