Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΝΤΙΑ...!! ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ... ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ...!!!

Mαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε άντρες πρόσφυγες, που προέρχονται από πιο συντηρητικές κοινωνίες, προχώρησαν οι αρχές στη Νορβη...


Mαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε άντρες πρόσφυγες, που προέρχονται από πιο συντηρητικές κοινωνίες, προχώρησαν οι αρχές στη Νορβηγία.

Το σκεπτικό πίσω απ' αυτήν κίνηση είναι να μάθουν οι άνδρες πρόσφυγες το πως συμπεριφέρονται σεξουαλικά στη συγκεκριμένη χώρα αλλά και στη Δύση γενικότερα και να αφομοιώσουν τα νέα γι΄αυτούς ήθη, όπως γυναίκες ντυμένες με λιγότερα ρούχα αλλά και περισσότερες ελευθερίες.

Σε αυτή τη φάση έχει ξεκινήσει ένα πεντάωρο εθελοντικό πρόγραμμα σε όλη τη χώρα, το οποίο περιλαμβάνει ομαδικές συζητήσεις γύρω από το σεξ και τον βιασμό και το πως σε κάποιες κουλτούρες η βία δεν θεωρείται παράνομη ενώ αλλού ισχύει το αντίθετο.

Την ίδια πρωτοβουλία προωθούν δανοί βουλευτές ενώ κάτι αντίστοιχο «τρέχει» ήδη στη πόλη Πασό, της Γερμανίας.

Βέβαια οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν αποφύγει τέτοιες πρωτοβουλίες αφομοίωσης των προσφύγων και μεταναστών, υπό τον φόβο ότι θα στιγματιστούν ως εν δυνάμει βιαστές αλλά και της αντιμεταναστευτικής ρητορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.