Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΑΣ; « ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ»

«Τα προβλήματα της χώρας είναι πολύ μεγάλα και απαιτούν συνεννόηση αλλά με κάποιον που δεν θα σε αδειάσει μετά»  δήλωσε ο υποψήφιος π...



«Τα προβλήματα της χώρας είναι πολύ μεγάλα και απαιτούν συνεννόηση αλλά με κάποιον που δεν θα σε αδειάσει μετά»  δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Το φόβο του για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία κατέθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως φοβάται για το πόσο αδιάβλητη θα είναι η εκλογική διαδικασία της ΝΔ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη. Κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί», δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν περί δόλου: «Ουδέποτε μίλησα για δόλο και τέτοια. Όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος να πάνε στη Δικαιοσύνη»

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα προβλήματα της χώρας είναι πολύ μεγάλα και απαιτούν συνεννόηση αλλά με κάποιον που δεν θα σε αδειάσει μετά» συμπληρώνοντας: «Ο κ. Τσίπρας μας άδειασε».

Δεν υπάρχει κάποια κοινή βάση για συνεργασία μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που ώθησε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ να πει: «Με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια τόνισε πως η μοναδική περίπτωση να υπάρξει η οποιαδήποτε σκέψη για συνεργασία είναι μετατοπιστεί ο Αλέξης Τσίπρας «σε κάποια κατεύθυνση που θεωρείται λογική» σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη.


http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/12/blog-post_464.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.