Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ...!!! ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ: ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ!!!

Τούρκοι στρατιώτες που έπιασαν αιχμάλωτη μια Κούρδισσα αντάρτισσα του PKK, την έγδυσαν, τη φωτογράφισαν, την εξευτέλισαν σεξουαλικά και τ...

Τούρκοι στρατιώτες που έπιασαν αιχμάλωτη μια Κούρδισσα αντάρτισσα του PKK, την έγδυσαν, τη φωτογράφισαν, την εξευτέλισαν σεξουαλικά και τη βασάνισαν.

Συγκεκριμένα, η Αϊσέ Τοπτσού (Ayşe Topçu) που συνελήφθη στις 18 Σεπτεμβρίου από Τούρκους στρατιώτες τραυματισμένη μέσα σε ένα νεκροταφείο της πόλης Βαρτό, με επιστολή της στο ειδησεογραφικό δίκτυο DIHA καταγγέλλει ότι υπέστη βασανισμούς και σεξουαλική παρενόχληση.

«Όταν με συνέλαβαν στις 18 Σεπτεμβρίου, οι στρατιώτες με έσερναν στο έδαφος καθώς με απομάκρυναν από το νεκροταφείο που με βρήκαν [τραυματισμένη]. Στη συνέχεια με έγδυσαν εντελώς και μου είπαν ότι θα με μετέφεραν σε ένα φυλάκιο. Όσο με είχαν γυμνή έκαναν συνεχώς σεξιστικά σχόλια και συζητούσαν να με ανατινάξουν με εκρηκτικά. Αργότερα, ενώ ήμουν ολόγυμνη, με έβγαλαν φωτογραφίες και με τράβηξαν βίντεο. Στο ενδιάμεσο με κακοποιούσαν σωματικά».

Στη συνέχεια τη φόρτωσαν σε ένα ελικόπτερο, όπου συνέχισαν να την κακοποιούν την ώρα της πτήσης, για να τη μεταφέρουν στην πόλης Μους.

Στη Μους την πήγαν στο αντιτρομοκρατικό τμήμα της Αστυνομίας.

«Αντί να με πάνε στο νοσοκομείο με πήγαν στην Αντιτρομοκρατική. Εκεί κρατήθηκα πολλή ώρα με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη μου. Αργότερα με μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου όμως δεν έλαβα καμία ιατρική φροντίδα. Αντιθέτως με ανέκριναν. Τρεις ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και κανένας από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό δεν με φρόντισε. Κανείς δεν έδεσε τις πληγές μου. Με κρατούσαν σε ένα βρώμικο δωμάτιο και είχαν τα χέρια μου δεμένα στο κρεβάτι. Στρατιώτες συνέχιζαν να με φωτογραφίζουν σε αυτή την κατάσταση, ενώ οι αστυνομικοί υπενθύμιζαν συνεχώς στους γιατρούς να μην μου παράσχουν περίθαλψη, λέγοντας, “αυτή η γυναίκα είναι δολοφόνος στρατιωτών μας”. Στη συνέχεια με πήγαν στη φυλακή. Δεν έλαβα καμία ιατρική φροντίδα».

Όσα πέρασε η Αϊσέ Τοπτσού θυμίζουν την Κούρδισσα αντάρτισσα Εκίν Βαν, η οποία βρέθηκε νεκρή γυμνή, αφού είχε βιαστεί και βασανιστεί, επίσης στην πόλη Βαρτό. Οι εικόνες του γυμνού άψυχου κορμιού της Εκίν Βαν στη μέση του δρόμου, έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.