Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...!! ΤΙ ΠΑΤΕΝΤΑ...!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΙΝΗΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ...!!!

Οι φίλαθλοί της Δόξας Αμπέλου απόλαυσαν το διπλό στην έδρα της Αγίας Παρασκευής (0-1) με τους φιλάθλους να επιδοκιμάζουν από την ιδιό...


Οι φίλαθλοί της Δόξας Αμπέλου απόλαυσαν το διπλό στην έδρα της Αγίας Παρασκευής (0-1) με τους φιλάθλους να επιδοκιμάζουν από την ιδιότυπη αυτή εξέδρα τις προσπάθειες των παικτών τους...Ένα πρωτότυπο τρόπο να παρακολουθούν με άνεση του εντός έδρας αλλά και τους ...εκτός έδρας αγώνες βρήκε η διοίκηση της ομάδας της Δόξας Αμπέλου.



Η διοίκηση λοιπόν την ομάδας της Δόξας με μια κίνηση ...ματ έλυσε, το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων της, της προστασίας τους από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και της υψομετρικής διαφοράς σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο με την χρησιμοποίηση ενός φορτηγού με ...μουσαμά που με τις ανάλογες τροποποιήσεις μετατρέπεται σε VIP εξέδρα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καρδίτσας που συμμετέχει.

Σήμερα, Κυριακή οι φίλαθλοί της απόλαυσαν το διπλό στην έδρα της Αγίας Παρασκευής (0-1) με τους φιλάθλους να επιδοκιμάζουν από την ιδιότυπη αυτή εξέδρα τις προσπάθειες των παικτών τους...

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ, και τους πανηγυρισμούς μπροστά στην σκεπαστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.