Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΗΣ : ΠΡΩΤΑ ΦΟΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΤΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ...

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια φροντίζει επιμελώς για τις καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα και στα γύ...


Είναι ο άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια φροντίζει επιμελώς για τις καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα και στα γύρω νησάκια του Ιονίου. Ο Ανδρέας Γουλής έκλεισε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Acantha Boutique Hotel στην Ερρεικούσα το περασμένο καλοκαίρι για τις τετραήμερες διακοπές της οικογένειας Τσίπρα.

Ο φίλος και συμφοιτητής του πρωθυπουργού από το ΕΜΠ γνωρίζει καλά τις Διαπόντιες νήσους ή μικρές Κυκλάδες του Ιονίου αφού είναι αντιδήμαρχος Κέρκυρας. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει σε Ιταλό φαρμακοβιομήχανο, σύμφωνα με πληροφορίες και επιλέχθηκε από τον κ. Γουλή αφού είναι δίπλα στη θάλασσα γεγονός που ήθελε και ο πρωθυπουργός. Όπως ανέφεραν τοπικά sites το περασμένο καλοκαίρι, αρχικά η οικογένεια Τσίπρα ήταν να φιλοξενηθούν στο σπίτι ενός φίλου του Γουλή, του Μάνεση αλλά ο πρωθυπουργός δεν δέχτηκε να ξεσπιτωθούν οι ιδιοκτήτες, ενώ προτιμήθηκε το ξενοδοχείο του Ιταλού φαρμακοβιομήχανου γιατί, όπως προαναφέρθηκε, είναι πάνω στο κύμα.



Ο Ανδρέας Γουλής γνωρίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα όταν σπούδαζαν στο ΕΜΠ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Γιος του μηχανολόγου μηχανικού Χαρίλαου Γουλή και της πολιτικού μηχανικού Δέσποινας Γουλή. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 2 ετών, όπως μας πληροφορεί από το βιογραφικό του.

Από το 2003 ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού στην Κέρκυρα ενώ συνεργάζεται και σαν τεχνικός σύμβουλος με τα Διαπόντια νησιά. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ερρεικούσας με τον Κώστα Νικολούζο που είχε πάρει το χρίσμα από την Κουμουνδούρου.

Ο διορισμός του στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από κατοίκους και τοπικούς φορείς της Κέρκυρας οι οποίοι πάντως δεν έχουν δει και με τόσο καλό μάτι αυτό το διορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.