Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΠΑΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ...

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τοποθέτηση του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το πολυν...


Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τοποθέτηση του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο απόψε το βράδυ, ενώ το ίδιο θα πράξει και σχετικά με το Ασφαλιστικό.

"Νομίζω ότι είναι το απολύτως φυσιολογικό", είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

"Κάποιοι από εμάς είμαστε στη βουλή εκπροσωπώντας μία μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας, αλλά για άλλη μία φορά κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί την προστασία της πρώτης κατοικίας", σημείωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως δήλωσε διαφωνεί με τις διατάξεις για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προσθέτοντας ότι την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

"Το πολύ ένας στους δέκα δανειολήπτες θα καλυφθεί από το νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εμείς όμως δεν υποσχεθήκαμε αυτό όταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Όταν κάποιος μιλάει για απόλυτη διαγραφή χρεών και σεισάχθεια, θα πρέπει να αισθάνεται υπόλογος εάν ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο", συνέχισε.

"Πρέπει να σοβαρευτούν κάποιοι όταν διαπραγματεύονται και θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις δεσμεύσεις τους προς τον λαό. Εγώ όμως επειδή ακριβώς το ίδιο έκανα όταν πρώτος άνοιξα τον χορό στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, είναι το ελάχιστο που μπορώ να ξανακάνω", σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο, είπε: "Δεν εξαρτάται από εμένα η επόμενη κίνηση. Είναι στην κρίση του κ. Καμμένου αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του".

"Εννοείται πως θα διαφωνήσω και για το Ασφαλιστικό", συμπλήρωσε.

"Απέδειξα ότι όταν είχα την υπουργική καρέκλα, τους τη χάρισα για τους ίδιους λόγους. Δεν ήταν το θέμα του καψερού του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. Ήξεραν ότι το θέμα ήταν αυτό. Ότι παρέμενα ασυμβίβαστος. Μάλλον αυτό ήταν", σημείωσε, υπενθυμίζοντας την υπόθεση με τα ρατσιστικά σχόλια που είχε αναρτήσει στο Twitter για τον γάμο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον σύντροφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.