Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ...!!!

Αξέχαστη θα μείνει η νυχτερινή περιπέτεια που έζησε σε έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε στα χέρια δυο κουκουλοφόρων κακο...


Αξέχαστη θα μείνει η νυχτερινή περιπέτεια που έζησε σε έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε στα χέρια δυο κουκουλοφόρων κακοποιών ενώ επέστρεφε τα ξημερώματα στο σπίτι του στην περιοχή Βαλύρα του Δήμου Μεσσήνης και υποχρεώθηκε να κάνει... βόλτες μαζί τους ώσπου να τους δώσει χρήματα!

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν στο δρόμο τον 71χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και τον υποχρέωσαν με την απειλή βίας να τους ανοίξει το σπίτι του για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε. Όμως, αν και έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, δεν βρήκαν κάτι αξίας για να αρπάξουν και τον εξανάγκασαν να τους πάει στο κατάστημά του!

Ο ηλικιωμένος τους άνοιξε την πόρτα του μίνι μάρκετ και οι κακοποιοί άρπαξαν από το ταμείο περίπου 1.500 ευρώ. Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια εγκαταλείποντας σύξυλο τον επιχειρηματία που ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Μελιγαλά. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των αγνώστων ληστών ξεκίνησαν αμέσως, αλλά δεν απέδωσαν καρπούς και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.