Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΓΟΣ ΨΟΦΟΣ ΡΕ Κ@ΡΓΙΟΛΗΔΕΣ... ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΤΕ! ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

Στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Τακόπουλου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ένα ηλικιωμένο σκυλί που εντοπίστηκε να αιμορραγεί με κομμέν...



Στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Τακόπουλου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ένα ηλικιωμένο σκυλί που εντοπίστηκε να αιμορραγεί με κομμένο το 80% του λαιμού του.Το ζώο βρήκαν περίοκοι να κείτεται ετοιμοθάνατο στην περιοχή του στρατοπέδου στη Νέα Ιωνία Βόλου και ενημέρωσαν τον Δήμο για την κατάσταση του ζώου που νόμιζαν ότι είναι αδέσποτο.
Το 14 ετών σκυλί, που τελικά πέθανε σήμερα, είχε ένα εξαιρετικά βαθύ τραύμα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο περιμετρικά στον λαιμό του εξήγησε στο www.zoosos.gr ο κτηνίατρος ο οποίος μας τόνισε συγκλονισμένος ότι αν και κάνει 20 χρόνια αυτή τη δουλειά πρώτη φορά στη ζωή του βλέπει τέτοια βαρβαρότητα.

Η κάθετη τομή - όπως φαίνεται και στη φωτογραφία - από τον σβέρκο μέχρι τον λαιμό ήταν εξαιρετικά βαθειά και είχαν κοπεί οι μύες, τα νεύρα, οι τένοντες και φαίνονται ακόμα και οι σπόνδυλοι του ζώου μας είπε ο κ. Τακόπουλος. Ο κτηνίατρος καθάρισε και έραψε το εκτεταμμένο την τομή όμως το σκυλάκι πέθανε σήμερα καθώς είχε πάθει πια και ολική παράλυση του οισοφάγου αλλά πρόβλημα στην τραχεία.

Οι κηδεμόνες του ζώου, μόλις έμαθαν ότι ένα ζώο με τα χαρακτηριστικά του δικού τους σκύλου βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο, έσπευσαν στο κτηνιατρείο και συγκλονισμένοι είδαν το ηλικιωμένο ζώο τους ράτσας Τεριέ – Κανίς σε κρίσιμη κατάσταση να παλεύει για τη ζωή του. Το είχαν χάσει τα ξημερώματα της Τρίτης και τελικά ζώο βρέθηκε μαχαιρωμένο σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι τους. Σύμφωνα με το κτηνίατρο το ζώο είχε μαχαιρωθεί 8 με 12 ώρες πριν το βρουν και τον μεταφέρουν στο κτηνιατρείο του.

Η Φλωρίκα Τσιρογιάννη πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση» μας εξήγησε ότι το σωματείο του θα επικηρύξει τον δράστη και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το έγκλημα θα πρέπει να απευθυνθεί στην Αστυνομία.



Πηγή: http://www.zoosos.gr/ekopse-ton-laimo-tou-skulou-kai-afise-zoo-na-argopethainei-sti-n-ionia-bolou/#ixzz3sh7NiIce

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.