Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ Η ΕΥΓΕΝΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ: Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ-

Όπως γράψαμε και χθες (25/11) στο Mothersblog.gr η Θεοδώρα Ολυμπία Μανωλίδου, έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό, προσφέροντας τα μαλ...



Όπως γράψαμε και χθες (25/11) στο Mothersblog.gr η Θεοδώρα Ολυμπία Μανωλίδου, έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό, προσφέροντας τα μαλλιά της στα παιδιά με καρκίνο.
Σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου για πρώτη φορά τηλεοπτικά μίλησε για τα όνειρά της, για τα ενδιαφέροντά της καθώς και για την απόφασή της να δωρίσει τα μακριά μαλλιά της στα παιδιά με καρκίνο. Όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι.
«Ευαισθητοποιήθηκα πολύ και αφού ήταν κάτι πολύ όμορφο και κάτι πολύ ανώδυνο. Έτσι δημιούργησα αυτό το βίντεο που είδατε ώστε να ευαισθητοποιηθούν και άλλα παιδιά», είπε η 17χρονη Θεοδώρα μεταξύ άλλων.






Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδές της, στα όνειρά της καθώς και στο τι αγαπά να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της. Η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε αν τραγουδάει και αν παίζει κάποιο όργανο. Η ίδια απάντησε: «Ναι τραγουδάω και παίζω πιάνο αν και τα δύο τελευταία χρόνια στη Β και Γ Λυκείου, ήταν δύσκολο!» και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας ποιον κλάδο σκέφτεται να ακολουθήσει απαντώντας και το που βρίσκεται και τι κάνει επαγγελματικά ο αδερφός της Αλέξανδρος. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο παρακάτω!



Πηγή: http://www.mothersblog.gr/news/item/32189-i-kori-tis-evgenias-manolidou-einai-ena-glyko-koritsi-deite-tin-proti-tis-tileoptiki-emfanisi-vinteo#ixzz3sjZJosWc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.