Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 19, 21 ΚΑΙ 24 ΕΤΩΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ

Λεμεσός: Τριπλό φονικό διαπράχθηκε γύρω στις 7.30 απόψε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, στην καρδιά της Λεμεσού, δίπλα από ...



Λεμεσός: Τριπλό φονικό διαπράχθηκε γύρω στις 7.30 απόψε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, στην καρδιά της Λεμεσού, δίπλα από την Επαρχιακή Διοίκησης.

Τα θύματα είναι δύο αδέλφια και ένα φιλικό τους, πρόσωπο που σχετίζεται με την αδελφή τους.

Οπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, τα θύματα είναι ηλικίας 19, 21 και 24 ετών.

Και οι τρεις φέρουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους από νήσσον και τέμνων όργανον.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Διεξάγονται ανακρίσεις και λαμβάνονται στοιχεία από πρόσωπα που πιθανόν να βοηθήσουν.

Όσον αφορά το δράστη, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία, υπάρχουν πληροφορίες που αξιολογούνται, και βάσει αυτών δυνατό να υπάρξουν στοιχεία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

Είπε, επίσης, ότι δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε αυτοψία στη σκηνή σε συνεργασία με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δήλωσε πως θύματα είναι τρία νεαρά πρόσωπα που δέχθηκαν πολλαπλά κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, μετά από έντονη συζήτηση ανάμεσα στα εμπλεκόμενα άτομα, που είναι Κύπριοι, ο ένας καταδίωξε τα δύο αδέλφια.

Όταν τους πρόλαβε τους μαχαίρωσε, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους να πεθάνουν, ενώ πιο κάτω η Αστυνομία εντόπισε και τρίτο νεκρό, ο οποίος είχε δεχτεί μαχαιριές από τον ίδιο δράστη.

Τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως η Αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητά του.









Πηγή: philenews
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/287556/dyo-adelfia-kai-filos-tous-ta-thymata-tou-fonikou-sti-lemeso-eikones#sthash.gdstqwvW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.