Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α ΡΕ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ... ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ...

Τόπος διαμονής της Αμαλίας Κωστοπούλου εδώ και λίγες εβδομάδες είναι το San Francisco. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστό...



Τόπος διαμονής της Αμαλίας Κωστοπούλου εδώ και λίγες εβδομάδες είναι το San Francisco. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή στην California, μακριά από την ζεστασιά της οικογένειάς της.

Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έφυγε για την Αμερική στο τέλος του καλοκαιριού με σκοπό να εγκλιματιστεί στη νέα της καθημερινότητα. Αυτή περιλαμβάνει και τα μαθήματά της στο πανεπιστήμιο Berkeley.



Τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στο νέο σπίτι, είχε δίπλα της και την μαμά της. Η παρουσιάστρια του Mega δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την κόρη της σε αυτό το μεγάλο βήμα και συνεχίζει να είναι δίπλα της ακόμα κι να τους χωρίζουν τόσα χιλιόμετρα.
Και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, η όμορφη Αμαλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να απολαμβάνει τη νέα φάση στην οποία έχει μπει. Άλλωστε έχει να γνωρίσει τόσα όμορφα μέρη και να ζήσει τόσες ξεχωριστές εμπειρίες που αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο.


Από την καθημερινότητά της δεν λείπουν οι βόλτες στη θάλασσα...


...αλλά και σε μέρη που της θυμίζουν την παιδική της ηλικία!


Βέβαια, απολαμβάνει και πράγματα που αρμόζουν σε μία δεσποινίδα, όπως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί...


... ή γλυκά με τη μαμά Τζένη να της κάνει "πειράγματα" ότι όλο τρώει

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.