Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ... ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΕΡΒΙΑΣ

Οι Αλβανοί υποδέχονται τη Σερβία και με νίκη ετοιμάζουν αποσκευές για Γαλλία! Το καθοριστικό ματς στο Ελμπασάν έχει δυστυχώς και δεύ...



Οι Αλβανοί υποδέχονται τη Σερβία και με νίκη ετοιμάζουν αποσκευές για Γαλλία! Το καθοριστικό ματς στο Ελμπασάν έχει δυστυχώς και δεύτερη ανάγνωση. Αλβανοί για Euro και Σέρβοι για το γόητρο. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι πριν μερικούς μήνες κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο... επικίνδυνο.

Πιθανά έκτροπα αναγκάζουν την UEFA να χαρακτηρίσει την αναμέτρηση μια από τις πιο επικίνδυνες των τελευταίων ετών, παρότι δεν θα υπάρχουν Σέρβοι οπαδοί στο γήπεδο.

Τις δυο ομάδες χωρίζουν πολλά και δυστυχώς δεν αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς προσκλήθηκε από τον Εντι Ράμα για να παρακολουθήσει το ματς, όμως δεν απάντησε ακόμα, αφού εκεί θα είναι και ο εκ των ηγετών του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι!

Οι Αλβανοί έβγαλαν την Αστυνομία στους δρόμους και περισσότεροι από 2500 θα είναι κοντά στο γήπεδο! Παράλληλα, ευθύνη θα έχει και ο Στρατός, ενώ θα υπάρχουν ειδικές μονάδες, για την αποφυγή πτήσεων πάνω από το γήπεδο! Αλλωστε, ένα Drone ήταν αυτό που έβαλε... φωτιά στο πρώτο ματς! Ονομαστικά εισιτήρια και ειδικοί χάρτες για την είσοδο στο γήπεδο, μιας και η Ομοσπονδία της Αλβανίας ανησυχεί για επεισόδια που ίσως επηρεάσουν την τύχη της ομάδας τους.

Βέβαια, εκτός από τις φωνές ψυχραιμίας, υπάρχουν κι αυτές που προκαλούν ανησυχία. Οπαδοί, σε επιστολή τους στα ΜΜΕ της χώρας, τονίζουν πως δεν θα ανεχθούν η Ομοσπονδία τους να δεχθεί τα αιτήματα των Σέρβων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.