Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΒΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ: ΚΑΙ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΖΑΚΕΤ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!!

«Βρισκόμαστε στην "πινέζα" του χάρτη. Όμως η πινέζα και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτές που κρατάνε τον χάρτη της Ελλάδας στη θ...

«Βρισκόμαστε στην "πινέζα" του χάρτη. Όμως η πινέζα και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτές που κρατάνε τον χάρτη της Ελλάδας στη θέση του» δήλωσε από τον Έβρο που βρίσκεται ο Πρωθυπουργός παρακολουθώντας την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2015»
Έχοντας παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015» ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ακρίβεια της εκτέλεσης των ασκήσεων και των επαγγελματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους επισήμανε ότι «Βρισκόμαστε στο μέσο ενός τριγώνου αποσταθεροποίησης, με την κατάσταση στην Ουκρανία, στην Συρία και στην Λιβύη να δείχνουν το μέγεθος των σύνθετων προκλήσεων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα»
Παράλληλα επισήμανε το μέγεθος του μεταναστευτικού προβλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις των στρατιωτικών, επιλύοντας θέματα μισθολογικά, βαθμολογικής εξέλιξης και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενώ όπως είπε δεσμεύεται να ανταποκριθεί και στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους στρατιωτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.