Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ... ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ!!! ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;

Παραδόθηκε νωρίτερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο 37χρονος Παναγιώτης Ασπιώτης σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλλ...

Παραδόθηκε νωρίτερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο 37χρονος Παναγιώτης Ασπιώτης σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 23ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ο 37χρονος παρουσιάστηκε το πρωί αυθορμήτως στην έδρα της Εισαγγελίας και συνελήφθη στη συνέχεια από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από εισαγγελική παραγγελία, ενώ οδηγείται συνοδεία των αστυνομικών αρμοδίως για την εκτέλεση του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του.
Συγκεκριμένα, η σύλληψή του αφορά το αυτοκίνητο-γιάφκα που είχε εντοπιστεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον Μάρτιο του 2013 στα Εξάρχεια και το οποίο ήταν γεμάτο όπλα. Τον 37χρονο συχνά τον αποκαλούσαν και το «φάντασμα των Εξαρχείων» λόγω της τάσης που είχε να …διαφεύγει του εντοπισμού και της σύλληψης, ενώ είναι παλιός γνώριμος των Αρχών για συμμετοχή σε επεισόδια και διάφορες άλλες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου.
Υπενθυμίζεται, πως στο νοικιασμένο τότε αυτοκίνητο από τον ίδιο και με τα πραγματικά του στοιχεία, είχαν βρεθεί στο πορτ μπαγκάζ δύο καλάσνικοφ, πλήθος από σφαίρες και γεμιστήρες, καθώς επίσης χειροβομβίδες. Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο τυχόν εμπλοκής του με ομάδες όπως αυτές του Επαναστατικού Αγώνα ή της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, δηλαδή τυχόν εμπλοκή του με τις τρομοκρατικές οργανώσεις του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και με την ομάδα Πετρακάκου, Δραβίλα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.