Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ 'ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ!!!

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Ο λόγ...

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Ο λόγος της κόντρας ήταν η μετακίνηση ενός ανωτέρου διπλωματικού στελέχους του υπουργείο Εξωτερικών.

Η κα. Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον υπουργό του είπε: «Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά που κάνετε. Η τάξη πραγμάτων δεν το επιτρέπει!». Η απάντηση του Κοτζιά ήταν στο ίδιο ύφος.

Εκείνη τη στιγμή ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, θέλησε να παίξει πυροσβεστικό ρόλο, λέγοντας στους δύο βουλευτές ότι, στη δημοσιογραφική γλώσσα αυτό αποδίδεται ως «ένταση και μικροεπεισόδια».

Η Ντόρα Μπακογιάννη τότε αντέδρασε και είπε στον κ. Αμυρά, «Τι μικροεπεισόδια; Είμαι δύο μέτρα, είναι μεγαλοεπεισόδια».

Εν συνεχεία κατευθύνθηκε στα υπουργικά έδρανα όπου συνομίλησε με τον υπουργό Επικρατείς, Νίκο Παππά, εξηγώντας τους λόγους της κόντρας με τον Νίκο Κοτζιά

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.