Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;;; ΒΕΛΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ;;; Επίθεση εν πλω από μια ομάδα πέντε α...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ;;;

Επίθεση εν πλω από μια ομάδα πέντε ακροδεξιών κουκουλοφόρων δέχτηκαν 4 φουσκωτές βάρκες με πρόσφυγες στη Λέσβο, στη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου.

Όπως μεταδίδει το Lesvosnews οι ακροδεξιοί προσέγγισαν τις βάρκες των προσφύγων με ένα ταχύπλοο και κατέστρεψαν τις μηχανές τους, με αποτέλεσμα να μείνουν οι βάρκες ακυβέρνητες και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.

Την σχετική καταγγελία έκανε ο Βέλγος Peter N. Bouckaert, διευθυντής Εκτάκτων Αναγκών για το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εμπειρογνώμονας σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Λέσβο, λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Ο Bouckaert υπογράμμισε ότι οι επιθέσεις έγιναν από Έλληνες ακροδεξιούς.

Όπως γράφει το Lesvosnews, αρκετοί πρόσφυγες έπεσαν στη θάλασσα και προσπάθησαν να σπρώξουν τις βάρκες προς τις ακτές κολυμπώντας. Το συμβάν έγινε στα διεθνή ύδατα και στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και η Τούρκικη Ακτοφυλακή καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός από γυναίκες και παιδιά μεταφέρθηκαν στις ακτές της Τουρκίας.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.