Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΑΥΔΟΙ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.

Οι δυο άνδρες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, όταν προσέκρουσαν σε εκκλησία με 150 χλμ την ώρα - Το βίντεο συνεχίζει και μετά το θάνατό τους ...


Οι δυο άνδρες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, όταν προσέκρουσαν σε εκκλησία με 150 χλμ την ώρα - Το βίντεο συνεχίζει και μετά το θάνατό τους

Ένα απίστευτο βίντεο το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα με τη συγκατάθεση των οικογενειών των «πρωταγωνιστών» συγκλονίζει, όσους το παρακολουθούν, καθώς σε αυτό απεικονίζονται δυο φίλοι, έχοντας πάρει ναρκωτικά, να οδηγούν με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα, λίγες στιγμές πριν πέσουν πάνω σε μια εκκλησία και χάσουν τη ζωή τους.

Ο Κάιλ Κερφορντ, 20 ετών και ο φίλος του Μάικλ Όουεν, 21 ετών, και πατέρας ενός παιδιού, έχασαν τη ζωή τους, τον Απρίλιο στην Αγγλία. Και οι δύο ήταν υπό την επήρεια κοκτέιλ ναρκωτικών ενώ η ταχύτητα του αυτοκινήτου άγγιζε τα 150 χλμ. την ώρα, σε ζώνη που το επιτρεπόμενο όριο ήταν μόλις 50 χιλιόμετρα.



Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε καν δίπλωμα.

Μάλιστα, όπως ακούγεται και στο βίντεο, ο ένας «σπρώχνει» τον άλλο να πιάσει όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα, μέχρι να ακουστεί το: «Έπιασες 150 φίλε, πήγαινε πιο σιγά».

Οι οικογένειες των δύο νέων έδωσαν τη συγκατάθεση τους για να δοθεί το βίντεο στη δημοσιότητα, για να περάσουν ένα μήνυμα ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα τέτοιας απερίσκεπτης συμπεριφοράς.



Μάλιστα η μητέρα του Μάικλ, στο επικήδειο της, παρουσιάστηκε αρκετά καυστική και λογική, όσο αφορά στις πράξεις του γιου της και του φίλου του: «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, μαθαίνοντάς τα να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό με την ελπίδα πως μόλις ενηλικιωθούν, θα το κάνουν πράξη. Δεν ξέρω γιατί έκαναν ότι έκαναν εκείνο το βράδυ, όμως κατηγορώ και τους δυο απόλυτα για τις πράξεις τους».



Κατά τη διάρκεια του συγκλονιστικού ντοκουμέντου, η κάμερα καταγράφει, ακόμα και όταν οι δυο άντρες έχουν πεθάνει. Ακούγονται οι νοσηλευτές που τους ρωτούν αν τους ακούν, χωρίς φυσικά κάποιος από τους δυο να απαντά καθώς η πρόσκρουση στην εκκλησία του ανατολικού Σάσεξ, οδήγησε στον άμεσο θάνατό τους.

Δείτε τις σοκαριστικές στιγμές:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.