Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΑΨΑΛΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ... ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Μία από τα... ίδια και απόψε για την Εθνική ομάδα, που δείχνει βαριά άρρωστη και ανίκανη να επιστρέψει στο πρόσφατο λαμπρό της παρε...




Μία από τα... ίδια και απόψε για την Εθνική ομάδα, που δείχνει βαριά άρρωστη και ανίκανη να επιστρέψει στο πρόσφατο λαμπρό της παρελθόν

Ο Βαγγέλης Μόρας δήλωνε παραμονές του ματς με τη Β. Ιρλανδία πως η Ελλάδα δεν... αντέχει άλλη γελοιοποίηση, όμως στο Μπέλφαστ μας πρόσφερε ακόμη μια “παρωδία”. Και πως να μην έρθει αυτό το 3-1 αν δει κανείς την παρουσία των παικτών των δυο ομάδων

Εικόνα.. αγγαρείας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χωρίς πάθος από τους διεθνείς μας, κόντρα στους γηπεδούχους που -αν και με λίγο ταλέντο- μάσαγαν σίδερα και πήραν την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016, αφήνοντας μας στην τελευταία θέση του ομίλου.

Και όλα αυτά 12 αγώνες μετά την τελευταία νίκη μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας απίο της Ακτής Ελεφαντοστού. Αλλά όλα αυτά μοιάζουν τόσο μακρινά! Όχι όμως μόνο για εμάς, αλλά και για τους διεθνείς και την ΕΠΟ. Το ότι τερματίζει αυτή η ομάδα τελευταία σε αυτό τον όμιλο -που όλοι έτριβαν τα χέρια τους, χαρακτηρίζοντας τον... παιχνιδάκι- θα αποτελέσει “στίγμα” για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα κάνει καιρό να δει πάλι τέτοια κλήρωση. Οι διεθνείς μας ήθελα να κάνουν restart αλλά το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να φτιάξουν το αρνητικότερο ρεκόρ όλον των εποχών για την ομάδα.

Βέβαια, η ομάδα αυτή πέρασε μέσα σε ενάμισι χρόνο ένα απίστευτο σοκ, με την φυγή του Σάντος, την έλευση του.. απίθανου Ρανιέρι και την "έμπνευση"  Μαρκαριάν. Οι παίκτες έβαλαν το κεφάλι κάτω -κάποιοι τουλάχιστον- προσπάθησαν να ανατρέψουν το κλίμα και την κατάσταση, αλλά όταν σε έχει πάρει η... κατηφόρα, δεν είναι εύκολο να πατήσεις φρένο.

Εκεί έρχεται και η ανικανότητα της ΕΠΟ, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αλλάξει την κατάσταση. Οι χειρισμοί της.. επιεικώς τραγικοί, τόσο στην περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, ενός ανθρώπου που έχει ματώσει για την ομάδα, όσο και στην προσπάθεια της για να βρει νέο τεχνικό.

Η Εθνική τόσο καιρό παραπαίει και στην Ομοσπονδία δεν μπορούν να καταλήξουν σε προπονητή, αφήνοντας την ομάδα να γίνεται περίγελος και τον Κώστα Τσάνα να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Το... μαρτύριο της γαλανόλευκης στα προκριματικά του Euro ολοκληρώνεται την Κυριακή στο ματς με την Ουγγαρία, αλλά ακόμα και με νίκη, η “ασθένεια' δεν θα περάσει. Σίγουρα όμως, όπως σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γίνει το.. πρώτο βήμα και όχι μια ακόμα καρπαζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.