Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΧΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΥΤΙΔΕΣ!!! ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ... ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ...

Nα αγαπήσουν τον εαυτό τους με όλες του τις ατέλειες κάλεσε τους fans της η Κέιτ Γουίνσλετ δίνοντας μάχη κατά του bullying. H 39χρονη...


Nα αγαπήσουν τον εαυτό τους με όλες του τις ατέλειες κάλεσε τους fans της η Κέιτ Γουίνσλετ δίνοντας μάχη κατά του bullying.

H 39χρονη χολιγουντιανή σταρ ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία της από το Vanity Fair στην οποία απεικονίζεται χωρίς ίχνος make up συνοδευόμενη από το εξής συγκινητικό κείμενο: «Ξέρω ότι είμαι παχουλή, ότι έχω χοντρά πόδια, και κακές μέρες στα μαλλιά μου. Σπάνια, άλλωστε, ακούω μια καλή κουβέντα από γυναίκα. Συχνά, ακούω κακόβουλα σχόλια. Αλλά ξέρω ότι τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από ανθρώπους που καταναλώνουν φαιά ουσία, για να κρίνουν τους άλλους, όταν οι ίδιοι δεν γουστάρουν τους ίδιους τους εαυτούς τους.Σήμερα ποστάρω μια φωτογραφία μου χωρίς ίχνος make up. Το ξέρω ότι έχω ρυτίδες, αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα απ΄ αυτό. Θέλω να αποδεχθώ και να αγκαλιάσω τον πραγματικό μου εαυτό και θέλω και εσείς να αποδεχθείτε το ποιοι πραγματικά είστε, όπως κι αν είστε και να αγαπήσετε τους εαυτούς σας».

Μάλιστα, η Κέιτ Γουίνσλετ ζήτησε από τους φίλους της στο facebook να κάνουν share την ανάρτησή της δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν δίνουν… δεκάρα για τα αρνητικά σχόλια των άλλων και πως αγαπούν τον εαυτό τους, όπως και αν είναι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.