Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΤΑ 97 ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΤΗΣ... ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ!

Εκοιμήθη πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR ο Σεβ. Μητροπολίτης πρώην Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κυρός Αγαθό...

Εκοιμήθη πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR ο Σεβ. Μητροπολίτης πρώην Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κυρός Αγαθόνικος σε ηλικία 97 ετών. Σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Μεσογαίας θα τελεστεί την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου ώρα 12.00 στο προσκύνημα του Χριστού στα Σπάτα.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στην Ιερά Μονή Βηθλεέμ στο Κορωπί, ενώ το σκήνωμά θα τεθεί προς προσκύνηση αύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 μέχρι την εξόδιο.
Αξίζει να διαβάσετε εδώ την συγκλονιστική σταδιοδρομία του κοιμηθέντος πρώην Δεσπότη Μεσογαίας Αγαθόνικου Φιλιππότη, που υπήρξε μέγας φίλος της 21ης Απριλίου είχε χειροτονηθεί Δεσπότης τον Μάϊο του 1974 επί Ιωαννίδη και είχε χρηματίσει εξομολογητής ιερεύς των εξόριστων μπολσεβίκων της Μακρονήσου, την διετία 1951-53, όπου και συνδέθηκε στενά με τον μετέπειτα «αόρατο Δικτάτορα» Μίμη Ιωαννίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.