Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ 7ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το σκυλί έβαλε κάτω το 7χρονο αγοράκι, που κατέληξε στο χειρουργείο... Σοκ υπέστη την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών ένας 7χρονος, όταν...


Το σκυλί έβαλε κάτω το 7χρονο αγοράκι, που κατέληξε στο χειρουργείο...


Σοκ υπέστη την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών ένας 7χρονος, όταν δέχθηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου στο χωριό Φοίνικα της Σύρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, και στην συνέχεια μεταφερθεί με στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Συγκεκριμένα , ένας σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε ένα 7χρονο αγοράκι και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να κοπεί μικρό τμήμα του αυτιού του. Αμέσως χωρίς να χάσουν χρόνο, οι γονείς το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου όπου και διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της υγείας του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί είχε ιδιοκτήτη και δεν είχε προκαλέσει παρόμοιο περιστατικό.Η κατάσταση του άτυχου μικρού είναι σταθερή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να περάσει μια εβδομάδα για να διαπιστωθεί αν οργανισμός αντεπεξέλθει στην επέμβαση έτσι ώστε να προχωρήσουν σε πλαστική επέμβαση.

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.