Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ 'Η ΒΙΖΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ: ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΓΙΑ 2 ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ 2.500 ΕΥΡΩ!

Η τουρίστρια από την Κολομβία βγήκε από τα ρούχα της και άρχισε να λικνίζεται πάνω στη μπάρα «Φωτιές» άναψε στο Super Paradise στη Μύκο...

Η τουρίστρια από την Κολομβία βγήκε από τα ρούχα της και άρχισε να λικνίζεται πάνω στη μπάρα

«Φωτιές» άναψε στο Super Paradise στη Μύκονο μια τουρίστρια από την Κολομβία η οποία το βράδυ της Δευτέρας βγήκε από τα ρούχα της και άρχισε να λικνίζεται πάνω στη μπάρα του γνωστού beach bar του νησιού, «αναστατώνοντας» όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.



Η 27χρονη καλλονή είχε σύμφωνα με πληροφορίες τα γενέθλιά της και θέλησε να τα γιορτάσει χορεύοντας με πάθος μαζί με τις φίλες της και τον σύντροφό της ο οποίος, μάλιστα, της ζήτησε να γδυθεί για να τη λούσει με σαμπάνια.

Η 27χρονη δεν δίστασε να κάνει πράξη την επιθυμία του φίλου της και έμεινε τελικά μόνο το μικροσκοπικό εσώρουχό της, ενώ ο άντρας παρήγγειλε δύο σαμπάνιες, αξίας 2.500 ευρώ, για να ικανοποιήσει την καλή του!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.