Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΦΓΑΝΟ!

Τον κτύπησαν, τον απείλησαν και τον λήστεψαν, αποσπώντας όσα χρήματα είχε πάνω του, καθώς και δύο κινητά - Συνελήφθη ένας 29χρονος Βούλγα...


Τον κτύπησαν, τον απείλησαν και τον λήστεψαν, αποσπώντας όσα χρήματα είχε πάνω του, καθώς και δύο κινητά - Συνελήφθη ένας 29χρονος Βούλγαρος – Αναζητείται ένας 19χρονος ΡουμάνοςΤους αστυνομικούς προσποιήθηκαν δυο νεαροί αλλοδαποί για να ακινητοποιήσουν έναν 23χρονο Αφγανό στο Άργος, δήθεν για να του κάνουν έλεγχο. Αμέσως μετά, όμως, τον γρονθοκόπησαν και τον απείλησαν με μαχαίρι για να τον ληστέψουν!

Οι δράστες άρπαξαν από τον άτυχο μετανάστη όσα χρήματα είχε πάνω του και δύο κινητά και εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Ο Αφγανός κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Άργους και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν έναν 29χρονο Βούλγαρο και να τον συλλάβουν.

Όμως, ο 19χρονος Ρουμάνος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και αντιποίηση αρχής, με την οποία ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.