Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΑΠΑ - ΘΕΜΗΣ ΤΗΣ ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ

Την αισιοδοξία του για την χαρμόσυνη είδηση του νέου εμβολίου για τον ιό του Έμπολα εξέφρασε ο γνωστός πλεον για την τεράστια δράση του...



Την αισιοδοξία του για την χαρμόσυνη είδηση του νέου εμβολίου για τον ιό του Έμπολα εξέφρασε ο γνωστός πλεον για την τεράστια δράση του στη χώρα παπά-Θέμης (Αδαμόπουλος), ο ιερέας που από ροκάς διάλεξε το δρόμο του Κυρίου και πλέον έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ιεραποστολή στη χώρα.


"Σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι δοκιμές του εμβολίου κατά του ιού Έμπολα, που πραγματοποιήθηκαν στην Αφρική (Γουινέα), έδειξαν εκατό τοις εκατό αποτελεσματικότητα κατά του θανατηφόρου ιού.

Αν αυτό είναι αλήθεια, αυτό είναι μια μεγάλη ανακούφιση για μας, που ζουμε στη μέση του Έμπολα.

Χάρη στο Θεό! "

Αυτό ήταν το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όταν ενημερώθηκε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), ανακοίνωσε πως τα στοιχεία από τη δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου στη Γουινέα δείχνουν ότι το εμβόλιο είναι 100% αποτελεσματικό.

Τα πρώτα αποτελέσματα από τη δοκιμή του εμβολίου VSV-ZEBOV σε περίπου 4.000 ανθρώπους που ήρθαν σε στενή επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του `Eμπολα απέδειξαν ότι παρείχε 100% προστασία για δέκα ημέρες. Τα εμβόλιο αναπτύχθηκε από την υπηρεσία δημόσιας υγείας του Καναδά (PHAC) και η άδεια κατατέθηκε από τα αμερικανικά εργαστήρια Merck και NewLink Genetics. Η δοκιμή του εμβολίου τελειοποιήθηκε χάρη σε μία σημαντική διεθνή συνεργασία στην οποία συμμετείχαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και ειδικοί από τη Νορβηγία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και τη Γουινέα. Τα αποτελέσματα χαρακτηρίστηκαν από παγκόσμιους ειδικούς στην υγεία ως «αξιοσημείωτα» και ότι «αλλάζουν το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.