Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ: ΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ...

Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός απεικονίζονται να κάνουν γυμναστική, να σηκώνουν βάρη, να πίνουν τσάι, σε μια φωτογράφιση που περισσότερο ...


Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός απεικονίζονται να κάνουν γυμναστική, να σηκώνουν βάρη, να πίνουν τσάι, σε μια φωτογράφιση που περισσότερο θυμίζει ροκ-σταρ παρά πολιτικούςΜπορεί να είναι πλέον 63 ετών, ωστόσο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν όχι μόνο δεν σταματά να γυμνάζεται, αλλά εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που βρίσκει για να ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα ύψη με τα αγαπημένα του σπορ.Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι ένας τύπος αθλητικός και του αρέσει να το δείχνει. Έτσι, αφού οδήγησε ένα μονοθέσιο της Formula 1, αφού πέταξε με μαχητικό αεροσκάφος και ψάρεψε έναν λούτσο βάρους 21 κιλών στη Σιβηρία, μετά την ιππασία, το τζούντο και τις καταδύσεις με υποβρύχια, ο Πούτιν απαθανατίστηκε να γυμνάζεται σκληρά, έχοντας στο πλευρό του τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο εξοχικό του στο Σότσι.
Με αθλητικές φόρμες και τον ενθουσιασμό «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό του ο Πούτιν έκανε μια πραγματική επίδειξη γυμναστικής μπροστά στις κάμερες, θέλοντας να δείξει σε φίλους και εχθρούς με πόση ενέργεια ξυπνά και κυρίως πώς περνά τα κυριακάτικα πρωινά.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης -που περισσότερο θυμίζει ροκ σταρ παρά πολιτικούς- ο Ρώσος πρωθυπουργός στεκόταν συνεχώς δίπλα στον Πούτιν και δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τις επιδόσεις του στη γυμναστική.



Αυτή τη φορά, όμως, ο πρόεδρος της Ρωσίας, κατάφερε να συγκρατηθεί και δεν έβγαλε το μπλουζάκι που φορούσε, μια κίνηση που στο παρελθόν έχει επιλέξει να κάνει πολλές φορές, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο και όχι μόνο.

Έπειτα, λοιπόν, από τη σκληρή γυμναστική, ο Πούτιν και ο Μεντβέντεφ απόλαυσαν ένα φλιτζάνι τσάι, ενώ όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, ετοίμασαν μόνοι τους το πρωινό τους.

Τώρα μένει να δούμε τον Πούτιν να κάνει γιόγκα αφού, όπως ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε πρόσφατα με τον πρωθυπουργό της Ινδίας, σκέφτεται να αρχίσει σύντομα μαθήματα...






Βόλτα για καθαρό αέρα




Η γυμναστική θέλει και καλό πρωινό




Πίνοντας τσάι






Χωρίς μπλούζα για ιππασία πριν από μερικά χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.