Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ... ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΚΟΜΒΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...!

Κλιμακώνεται η ένταση στην Ανατολική Τουρκία, με τους Κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ να ανταποδίδουν τις επιθέσεις του τουρκικού στρατού Η ...


Κλιμακώνεται η ένταση στην Ανατολική Τουρκία, με τους Κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ να ανταποδίδουν τις επιθέσεις του τουρκικού στρατού

Η στρατιωτική δράση της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων της Συρίας ήταν προαφανές ότι αργά η γρήγορα θα είχε και την ανάλογη απάντηση. Στο βίντεο βλέπουμε τουρκικά φορτηγά να φλέγονται, καθώς φέρεται να έχουν δεχθεί επίθεση από μέλη του ΡΚΚ κοντά στην πόλη Ερτζικάν στην Ανατολική Τουρκία.

Τα φορτηγά χρησίμευαν για να κρατήσουν τον συγκεκριμένο δρόμο κλειστό και η επίθεση εναντίον τους έγινε λίγο μετά από την ανταλλαγή πυρών μεταξύ των κουρδικών και τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, όμως οι ζημιές ήταν αρκετές μεγάλες στα οχήματα, τα οποία όπως φαίνεται καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.