Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΔΑΦΩΝ!!!

Περιπλέκεται η κατάσταση στη Λιβύη, καθώς οι τζιχαντιστές επιχειρούν να εκμεταλλευθούν το κενό φύλαξης που υπάρχει στη χώρα, λόγω του εμφ...

Περιπλέκεται η κατάσταση στη Λιβύη, καθώς οι τζιχαντιστές επιχειρούν να εκμεταλλευθούν το κενό φύλαξης που υπάρχει στη χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, προκειμένου να αυξήσουν τη δύναμή τους στην περιοχή.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδίου, ομάδα τζιχαντιστών επιτέθηκε σε σημείο ελέγχου, σκοτώνοντας αρχικά πέντε στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους 15, ενώ άλλοι δύο σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν όταν έφτασαν ενισχύσεις του στρατού της Λιβύης.

Το πρακτορείο Reuters επικαλείται κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με την οποία το φαινόμενο στη Λιβύη αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις, ενώ οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, παραπέμπουν σε ένα ευρύτερο σχέδιο κατάληψης εδαφών και στη Λιβύη από πλευρά των τζιχαντιστών, μετά το Ιράκ και τη Συρία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το Ισλαμικό κράτος έχει δημιουργήσει σημαντικούς θύλακες στη Σύρτη, δυτικά και επιχειρεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.