Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ...

«Ευτυχισμένο και αστείο κορίτσι» περιέγραφαν οι δάσκαλοί της την 12χρονη Ίζαμπελ Ρίτσαρντσον, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην κρεβατ...


«Ευτυχισμένο και αστείο κορίτσι» περιέγραφαν οι δάσκαλοί της την 12χρονη Ίζαμπελ Ρίτσαρντσον, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην κρεβατοκάμαρά της στο Νόργουιτς της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 12χρονη προσπαθούσε να ξεπεράσει την θλίψη για τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια. Είχε μιλήσει με τη σχολική νοσοκόμα για την θλίψη της, όταν ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες από αυτοτραυματισμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι επρόκειτο να συναντηθεί με παιδοψυχολόγο.

Ο πατέρας της 12χρονης, Στέφεν, γνώριζε τις τάσεις αυτοτραυματισμού της Ίζαμπελ και όταν ο αδερφός της 12χρονης τον κάλεσε για να τον προειδοποιήσει ότι το κορίτσι ξαναδημοσίευσε καταθλιπτικές φωτογραφίες στο Instagram, εκείνος πήγε για να ελέγξει αν ήταν καλά. Βρήκε την 12χρονη κρεμασμένη στην κρεβατοκάμαρά της και την μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά η Ίζαμπελ υπέκυψε στα τραύματά της μετά από έξι μέρες.

«Γνώριζα για την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της Ίζαμπελ, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα έδινε τέλος στη ζωή της. Πάντα θα σκέφτομαι ότι μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα» δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.