Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΟΦ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... (VID)

Στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, βρέθηκε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, για συν...



Στον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, βρέθηκε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, για συναντήσεις με τις τοπικές Αρχές, όπου δεν έχασε την ευκαιρία… και υποσχέθηκε αρκετά.

«Ηρθα να σας ακούσω, να καταγράψω τα προβλήματα και να δούμε πώς μπορούμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις», είπε απευθυνόμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους φορείς του Δήμου Ξηρομέρου. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης ζήτησε από τον υπουργό «να κάνουμε ξανά τον Αστακό πόλη», μιλώντας για την αποψίλωση πολλών δημόσιων υπηρεσιών, ενώ τον ευχαρίστησε για την επαναλειτουργία του τοπικού γραφείου του ΙΚΑ. Οσον αφορά τον βιολογικό καθαρισμό, ο κ. Γαλούνης είπε ότι ίσως χρειαστεί να παρέμβει ο κ. Στρατούλης για να υπαχθεί το έργο στο νέο ΕΣΠΑ. Από την πλευρά του, ο Αστακιώτης υπουργός ανέφερε ότι θα βοηθήσει να υλοποιηθούν τα αιτήματα της περιοχής μιλώντας στους εκάστοτε αρμόδιους υπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.