Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VIBER ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ MEGABITES

Τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες του Viber λαμβάνουν από διάφορες επαφές τους ένα μήνυμα που υπόσχεται την αποστολή δωρεάν Megabite με μό...



Τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες του Viber λαμβάνουν από διάφορες επαφές τους ένα μήνυμα που υπόσχεται την αποστολή δωρεάν Megabite με μόνη προϋπόθεση την προώθησή του.

Πολλοί χρήστες θεώρησαν πως το συγκεκριμένο μήνυμα έχει αντίκρισμα και ξεκίνησαν να αποστέλλουν στις επαφές το περιεχόμενό του με αποτέλεσμα σε λίγες μόλις ώρες να επικρατήσει το… χάος. Το μήνυμα έχει ως εξής:

«Καλό καλοκαίρι! Το Viber χαρίζει 1.500 MB για 3 μήνες. Θα τα αποκτήσεις μόνο αν στήλεις μέσα σε μία ώρα πάνω από 20 μυνήματα. Θα σου έρθει κατευθεία μήνυμα από το Viber. Στείλε αυτό το μήνυμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορείς. Καλή επιτυχεία».


Αυτό που αμέσως παρατηρεί κανείς είναι τα… ορθογραφικά λάθη (!) του μηνύματος, γεγονός που υποψίασε πολλούς πως πρόκειται για κάποια απάτη. Στην πραγματικότητα, το Viber ουδέποτε ανακοίνωσε τη σχετική προσφορά, συνεπώς δεν τίθεται θέμα δωρεάν MB.

Το πιο πιθανό είναι να αποτελεί έμπνευση κάποιου χρήστη που σκοπό είχε να προκαλέσει. Όπως και να έχει, αποφύγετε την αναμετάδοσή του, καθώς πολλοί χρήστες παραπονιούνται για τα ενοχλητικά μηνύματα που λαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.