Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΣΥΜΙ: «EΛΕΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ FERRARI ΜΟΥ» (VID)

Έχουμε δει ηλεκτρονικούς εράνους, τα λεγόμενα crowdfunding, να γίνονται για κάθε λογής ανάγκη, παράξενη ιδέα ή φιλοσοφία. Όμως για να ...



Έχουμε δει ηλεκτρονικούς εράνους, τα λεγόμενα crowdfunding, να γίνονται για κάθε λογής ανάγκη, παράξενη ιδέα ή φιλοσοφία. Όμως για να επισκευαστεί Ferrari, πρώτη φορά βλέπουμε!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ένας ενθουσιώδης κάτοχος μίας 458 Speciale, κατάφερε να την καταστρέψει κάνοντας γύρους στο θρυλικό σιρκουί του Νίρμπουργκρινγκ που στην περίπτωσή του, επιβεβαίωσε τον τίτλο «Πράσινη Κόλαση».

Επειδή ο λογαριασμός των επισκευών ξεπερνάει τα 200 χιλιάδες ευρώ, ο άτυχος αλλά… θρασύς οδηγός, στράφηκε στη συμπόνια των απανταχού petrolheads. Ζητά λοιπόν τη δική σου βοήθεια για να μπορέσει να πληρώσει τον φαναρτζή της γειτονιάς του.



Ως αντάλλαγμα, προσφέρει… χώρο πάνω στην επισκευασμένη Ferrari του, όπου μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, δημιουργώντας ένα ψηφιδωτό απ’ όσους βοήθησαν να αποκτήσει ξανά ζωή το τέκνο του Μαρανέλο.

Μάλιστα, ο εν λόγω κύριος υποσχέθηκε πως εφόσον συγκεντρωθεί το ποσό, ένας εξ αυτών που θα προσφέρουν τον οβολό τους, θα έχει μέσω κλήρωσης την ευκαιρία να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη 458 Italia για ένα μήνα!



Τι θα γίνει αν την τρακάρει κι ο τυχερός δεν μας είπαν…

Αν παρά τα όσα δεινά μας έχουν βρει και αν η μακροσκελής λίστας ιδρυμάτων/ανθρώπων που χρειάζονται τη βοήθειά σας δεν είναι αρκετή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παραπάνω εγχείρημα πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε τη σχετική παρουσίαση στο video που ακολουθεί.



NEWSAUTO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.